Als huwelijksfotograaf mag je deel uitmaken van één van de mooiste dagen van iemands leven. Van de voorbereidingen over de diensten en plechtigheden tot het feest. Maar ook vooral de huwelijksreportage; het enige moment in een drukke dag dat je als koppel wat tijd hebt voor elkaar, zonder gestoord of opgeëist te worden door iemand anders.

Ik volg de hele dag vanop de eerste rij, maar ben tegelijk zo onzichtbaar mogelijk. Ik hou absoluut niet van geposeerde, geforceerde foto’s en probeer dan ook alles zo spontaan mogelijk vast te leggen. Zo beleven jullie als koppel achteraf nog momenten die jullie op de dag zelf misschien gemist hebben.

Willen jullie de dag zelf nog een foto geven als bedanking, of tonen jullie liever al een kleine preview van jullie huwelijksfoto’s op jullie avondfeest? Ook hier kan ik voor zorgen!

Wat moet dat allemaal gaan kosten? Investeren in een huwelijksfotograaf is investeren in tastbare herinneringen van één van de mooiste dagen van jullie leven. Elk huwelijk is natuurlijk anders, dus blijf ik het moeilijk vinden om kant-en-klare pakketten aan te bieden.

Een reportage van 6u kan echter al vanaf € 1000,-

Ik heb intussen wel al wat ervaring met huwelijken en denk heel graag met jullie mee als jullie bepaalde situaties creatief willen oplossen!

Plannen jullie een atypisch huwelijk, hebben jullie nog bijkomende vragen, of hadden jullie graag eens samengezeten om wat voorbeelden te bekijken en elkaar iets beter te leren kennen? Stuur dan zeker een bericht via het contactformulier!