Als huwelijksfotograaf mag je deel uitmaken van één van de mooiste dagen van iemands leven. Van de voorbereidingen over de diensten en plechtigheden tot het feest. Maar ook vooral de huwelijksreportage; het enige moment in een drukke dag dat je als koppel wat tijd hebt voor elkaar, zonder gestoord of opgeëist te worden door iemand anders.

Ik volg de hele dag vanop de eerste rij, maar ben tegelijk zo onzichtbaar mogelijk. Ik hou absoluut niet van geposeerde, geforceerde foto’s en probeer dan ook alles zo spontaan mogelijk vast te leggen. Zo beleven jullie als koppel achteraf nog momenten die jullie op de dag zelf misschien gemist hebben.

Willen jullie de dag zelf nog een foto geven als bedanking, of tonen jullie liever al een kleine preview van jullie huwelijksfoto’s op jullie avondfeest? Ook hier kan ik voor zorgen!

Ik heb intussen wel al wat ervaring met huwelijken en denk heel graag met jullie mee als jullie bepaalde situaties creatief willen oplossen!

Wat moet dat nu allemaal gaan kosten? Investeren in een huwelijksfotograaf is investeren in tastbare herinneringen aan één van de mooiste dagen van jullie leven. Stuur gerust een mailtje om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Prijzen starten vanaf 1100 voor 6u fotografie1.

Plannen jullie een atypisch huwelijk, hebben jullie nog bijkomende vragen, of hadden jullie graag eens samengezeten om wat voorbeelden te bekijken en elkaar iets beter te leren kennen? Laat dan zeker een berichtje na via het contactformulier!

1 prijzen excl. BTW