Wat enkele van mijn koppels te zeggen hebben over hun samenwerking met mij kan je hieronder lezen..

Wij kunnen maar één ding zeggen over het samenwerken met Jens: het was fantastisch om hem als fotograaf op ons huwelijk te hebben!
We kenden Jens al langer en zagen via Facebook dat hij zich ook steeds meer met fotografie bezighield. Toen we op zoek moesten naar een fotograaf, was hij een van de eersten aan wie we dachten. Wij wilden iets anders dan de klassieke plaatjes: spontane, losse, “hé-is-dat-gebeurd?”-foto’s.
Vanaf de eerste afspraak was er een klik: we zaten op dezelfde golflengte wat betrof sfeer en uitstraling van de foto’s, hij dacht mee om ruwe ideeën vorm te geven… We hebben geen moment getwijfeld om onze mooiste herinneringen door Jens te laten vastleggen. We zijn geen moment ongerust geweest over hoe alles op onze huwelijksdag zelf zou verlopen.
27 mei 2017 was het eindelijk zover, en Jens was er van in het begin bij. Make-up, uitwisselen van cadeaus, kleine maar belangrijke momenten… Hij liet ons en onze familie volledig ons eigen ding doen, stuurde bij als dat nodig was, maar bleef steeds op de achtergrond. We merkten vaak niet dat hij erbij was! Pas bij het bekijken van de prachtige foto’s achteraf, zagen we in welke bochten, kieren, gloeiende zon… Jens zich had gewrongen om alles in beeld te krijgen.
Jens is steeds stipt en correct geweest, het was een plezier om met hem samen te werken en we zijn hem énorm dankbaar voor alle herinneringen. We raden nooit nog een andere fotograaf aan!

Karen & Arne
Karen & Arne

Onze trouwdag zullen we nooit meer vergeten, één van de mooiste dagen van ons leven. We hadden de foto’s van Jens al meerdere malen zien passeren op Facebook en hebben eigenlijk nooit getwijfeld om voor hem te kiezen. Vanaf de eerste ontmoeting hadden we een band. Hij hield rekening met alles wat we vroegen. Elke mail, sms, … werd onmiddellijk beantwoord.
Ook al was het ’s morgens aan het regenen Jens bleef positief. “Het weer is perfect” zei hij. Veel mooie witte wolken met een blauwe hemel dat is perfect voor de foto’s. We waren de hele dag op ons gemak. Geen enkele foto was voor hem te veel. Dankzij hem hebben we prachtige foto’s, herinneringen waar we ons leven lang kunnen van genieten.
TIP: het stoefboekje voor de ouders is echt HET perfecte cadeau. Niet duur en prachtig afgewerkt zoals het fotoalbum.

Donata & Fabrice
Donata & Fabrice

1 oktober 2016, voor ons een dag om nooit meer te vergeten. Een van de mooiste dagen uit ons leven. De dag dat wij ons ja woord gaven. Wij kozen er voor om klein en intiem te trouwen. Wat we zeker wilden was prachtige herinneringen aan onze dag. Via vrienden hadden wij al heel wat werk gezien van Jens. Dus voor onze trouwfoto's hebben we geen seconde getwijfeld om hem te vragen als hij dit zag zitten. Van moment 1 zaten we op dezelfde golflengte. Jens voelde precies aan wat wij wilden. Hij ging volledig mee in ons verhaal. Door dat we in oktober trouwden waren we wat onzeker over de locatie. Jens heeft direct uitgekeken naar verschillende locaties binnen en buiten. Uiteindelijk kozen wij voor het kasteel van Poeke.

Op de dag zelf was Jens vanaf de make up aanwezig. Ieder detail werd vastgelegd op foto. Ons dochtertje van toen 11 maanden was Jens zijn favoriete model van de dag! Wat hebben we heerlijke foto's van haar!
Tijdens de fotoshoot was het zeer gezellig, we hebben gelachen, gezongen, alles om ons en ons dochtertje op ons gemak te stellen. Wij willen Jens dan ook bedanken voor het magnifieke resultaat! Dankzij zijn prachtige foto's kunnen wij met veel warmte herinneringen ophalen aan onze dag!

July & Ian
July & Ian

De zoektocht naar een trouwfotograaf is niet altijd simpel! Jens Desmet Fotografie ontdekten we echter bij toeval via één van de winnende foto’s op de Facebook-pagina van Nikon. De natuurfoto van Jens sprak ons vooral aan qua sfeer en belichting. Toen we nog meer foto’s te zien kregen van enkele verlovingsshoots, wisten we het zeker: hij heeft talent! Elk portret oogt heel naturel, uniek en het straalt iets uit. Hij neemt niet gewoon het moment vast, maar ook het gevoel erbij en dat zalige gevoel wilden we ook vast laten leggen op onze trouwdag!

Hoewel we daar helemaal overtuigd van waren, maakten we toch een ‘gok’ om hem als trouwfotograaf te kiezen omdat hij op dat moment nog nooit eerder dé fotograaf van dienst geweest was op een huwelijk… Zijn eerlijkheid hierover gaf ons echter nog meer vertrouwen in de keuze. En met deze ‘gok’ hebben we de hoofdprijs gewonnen!
Als persoon is Jens super aangenaam en wordt hij graag gezien door je genodigden. Hij dringt zich nooit op en maakt gebruik van elke spontane situatie om dit als een mooi plaatje vast te leggen! De fotoshoot zelf leek meer op een samenwerking. Hij luistert echt naar je ideeën en gebruikt ze. De locaties mochten we zelf kiezen en op de dag zelf had Jens nog enkele toegevoegd die het trouwalbum helemaal af maakten. We kregen bovendien het album heel snel geleverd zodat we deze snel aan onze vrienden en familie konden laten zien. Kort gezegd: Jens als trouwfotograaf is een absolute aanrader!

Asha & Niels
Asha & Niels

Jens heeft op 2 september 2016 onze bruiloft vastgelegd in een fantastische fotoreportage.
Eerder hadden we een verlovingsshoot gedaan waarin we vertrouwd werden met Jens als trouwfotograaf en al eens konden oefenen voor de grote dag! Jens speelt in op eigen ideeën en stuurt gemakkelijk bij waar nodig, kortom originaliteit troef in een zeer aangename en vriendschappelijke sfeer!

Op onze trouwdag was hij onzichtbaar maar sterk aanwezig met oog voor detail. Onze trouwfoto's hadden dan ook een moderne twist zoals gewenst! Met deze foto's ontwierp hij onze trouwuitnodigingen en bedankingskaartjes die een zeer persoonlijke uitstraling hadden.

En het trouwalbum... daar genieten we nog steeds enorm van! TOPwerk!

Stefanie & Arne
Stefanie & Arne

Voor ons winterhuwelijk waren wij op zoek naar een toffe fotograaf die ons iets anders kon voorstellen dan de 'klassieke' trouwfoto's. Een vriendin raadde mij aan om eens een kijkje te nemen op de Facebook-pagina van Jens Desmet uit Ruiselede, een jongen waar ik tot daartoe nog nooit over had gehoord maar waar we in de toekomst ongetwijfeld nog vaak van gaan horen!

De foto's op zijn Facebook-pagina spraken ons onmiddellijk aan en al gauw contacteerden we Jens en legden we onze trouwdatum bij hem vast! Het contact verliep steeds heel vlot. Een geschikte locatie voor het shooten van een winterhuwelijk is helemaal niet evident maar Jens kwam zelf met een aantal leuke ideeën op de proppen. Uit zijn voorstellen opteerden we voor het S.M.A.K in Gent! De perfect keuze, zo bleek! Onze foto's zijn prachtig!

De dag van het huwelijk hadden we niet eens door dat Jens in de buurt was om kiekjes van familie en vrienden te maken! Zo hebben wij het graag, naturel!!
De shoot zelf verliep ook zo... ongedwongen, naturel en helemaal niet langdradig!
De reacties van onze familie en vrienden zijn ook heel positief!!
Wij zouden Jens aan iedereen aanbevelen!

Hilde & Timo
Hilde & Timo